TFF 3. Lig 2. Grup 26. Haftasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde Bayrampaşaspor’u konuk etti. Başpınar Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla oynandı. İlk yarıda her iki takımda yakaladıkları fırsatları gole çeviremedi. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya daha etkili başlayan konuk ekip oldu. Konuk ekip Bayrampaşaspor, ‘inci dakikada İbrahim Türkoğlu ile 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik golünü bulmak için oyuncu değişiklikleri yapan ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yakaladıkları fırsatları gole çeviremedi. Karşılaşmanın hakemi oynanmamış süre olarak 3 dakika ekledi. Karşılaşmanın son anlarında beraberlik için ataklarını arttıran ev sahibi takım, 90+3 dakikada Arda Kaya’nın attığı gol ile beraberliği yakladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.
Kırıkkalespor 3 puanı seyircisi önünde aldı
90+8'de 3 puanı kaçırdık
Kırıkkale BA deplasmandan 3 puanla döndü
Kırıkkale'nin En İyi Haber Sitesi yasal ve tarafsızlık bir şekilde yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor. kirikkalem.net, Kırıkkale haberleri, Kırıkkale güncel Kırıkkale haberleri, son dakika Kırıkkale haberi ve gelişmeleri, Kırıkkale hava durumu, Kırıkkale namaz vakitleri ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Kırıkkalespor haberlerini okuyucuları ile anlık buluşturur.
kirikkalem.net
kirikkalemnet@gmail.com
-
-