• Dolar
    22.325
  • Euro
    24.038
  • Ç.Altın
    2.281
  • Altın
    1.410
KIRIKKALE
28°
03:52

Öğleye kalan Süre

Kontrolden çıkan hafif ticari araç takla attı. 3 yaralı

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari aracın bariyere çarparak takla attığı kazada 3 kişi yaralandı.


Kaza, akşam saatlerinde Delice ilçesi Karpuz Köyü yakınlarında meydana geldi. H.Ç (55) idaresindeki 42 ACK 657 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç takla atarak yol kenarındaki boş alana devrildi. Kazada, araçta bulunan H.Ç.(47) F.M.Ç. (27) ve M.S(30) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.  Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

23 kişi istihdam edilecek

İlginizi Çekebilir

Motosiklete çarpan otomobil sürücüsü aracını bırakıp kaçtı. 1’i ağır 2 yaralı

İlginizi Çekebilir

Sobadan zehirlenen 4’ü çocuk 9 kişi hastaneye kaldırıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39547

Hakkımızda

Kırıkkale'nin En İyi Haber Sitesi yasal ve tarafsızlık bir şekilde yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor. kirikkalem.net, Kırıkkale haberleri, Kırıkkale güncel Kırıkkale haberleri, son dakika Kırıkkale haberi ve gelişmeleri, Kırıkkale hava durumu, Kırıkkale namaz vakitleri ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Kırıkkalespor haberlerini okuyucuları ile anlık buluşturur.

Sayfalar

İletişim

kirikkalem.net

kirikkalemnet@gmail.com

-

-