Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Arzu Bölge’nin hazırlamış olduğu Yıl Sonu Gösterisi Nur Cami Konferans Salonunda gerçekleşti. Gösteriye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Şube Müdürü Dursun Karakuş, veliler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir dinletisi ve tiyatro gösterisi sergilendi. Yıl boyunca yapılan tüm etkinlikler, projeler sunum ile katılımcılara izlettirildi.
Naat-i Şerifler, Peygamber sevgisi temalı şiir dinletisi ve tiyatro gösterisinin ardından Arzu Bölge, “Okulumuz merkez okullar arasında tercih edilebilecek okular arasında yer almaktadır. Velilerimizin programa olan ilgisinden çok mutlu olduk. Gösterdikleri ilgiden ve katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Okul Müdürü Tanfer Özbal ise, okulun merkezi bir okul olduğunu, imam hatiplerin eğitimdeki önemli misyonunu, milli ve manevî değerlere bağlı nesiller yetiştirmede bu misyonun önemini vurguladı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında da tercih edilen bir okul olmak istediklerini, yapılan çalışmalarla bir nebze olsun okullarının tanıtıldığını söyledi. Katılım sağlayanlara ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.
Kırıkkale’de ‘Tiyatro Şenliği'
Kırıkkale’de senaryo gereği damat ‘maganda kurşunu’ ile hayatını kaybetti
Kırıkkale'nin En İyi Haber Sitesi yasal ve tarafsızlık bir şekilde yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor. kirikkalem.net, Kırıkkale haberleri, Kırıkkale güncel Kırıkkale haberleri, son dakika Kırıkkale haberi ve gelişmeleri, Kırıkkale hava durumu, Kırıkkale namaz vakitleri ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Kırıkkalespor haberlerini okuyucuları ile anlık buluşturur.
kirikkalem.net
kirikkalemnet@gmail.com
-
-